Författaren

Övre foto: Tuana Art

Edited Image 2013-1-20-12:48:26

Jag föddes 1977 och har skrivit sedan 2009. De första två åren bodde jag på gården Runneberg norr om Skövde i Skaraborgs län. Därefter flyttade vi in i det nybyggda huset på Solbacken i Locketorp. Där växte den lilla pojken jag så länge var upp och han lekte ända fram till det att gymnasiet i Skövde tog över. Årskurs 1-6 betades av i Väring och 7-9 i Stöpen. Många cykelturer gick ned till Ulvåker, där farmor, farfar och gammelmormor bodde. Även Horn lockade mig med fiske i ån Ösan

 

Under hela uppväxten har naturen varit mitt andra hem. Sjön Östen var det eviga fiskemålet och blåste det upp var skogen min. Efter värnplikten i Karlsborg flyttade jag till Skövde. I flera turer har livet sedan flyttats fram och tillbaka mellan landsbygden och staden. 2013 införskaffades ett litet torp i Mårum utanför Ulvåker. Nu bor jag både i stad och skog.

 

Vägen till att finna en mening blir vad du gör den till. Tiden innan min litterära debut lärde mig mycket. Insikter och livslånga vänner slog följe på min vandring genom glädje och vedermödor. Som obotlig optimist var och är det oftast lätta kliv framåt. Jag skapade mängder under mina första 32 år, men aldrig i text. De är mina meningslösa år fulla av mening. Nu har jag funnit mitt kall och därigenom mig själv.

 

Bibliografi (klicka på titeln du)

 

 

 

Övrig publicering

 

green.png
Vägen till Umbria, del 1
Vägen till Umbria, del 2
Med slutna ögon
B.L.ÖH
Frid & Fröjdh
Skrot & Korn
IMG_8453
9789176340165
FullSizeRender-6
IMG_8434 (1)
Omslag stor